Hungarian Catholic Mission

Tanulmányi Ösztöndíj magyar gyermekeknek

Magyarországon ma sok család él a szegénységi küszöb alatt és nincs rá pénzük, hogy gyermekeik megfelelő oktatásban részesüljenek és ez által életkörülményeik javuljanak.

A Magyar Katolikus Misszió igyekszik változtatni ezen és szeretnénk minden tanévben tanulmányi ösztöndíjat biztosítani magyar gyermekek részére. Több mint száz évvel ezelőtt Thomas Jefferson mondta a következőt: A szegények gyermekeinek tanítási költségeit közpénzből kellene fizetni. Valójában nagyon sok diák nem tud eljutni egyetemre, vagy főiskolára, mert családjuk alacsony jövedelme miatt nem tudják fedezni a tanulmányok költségét.

A Magyar Katolikus Misszió tanulmányi ösztöndíj alapítványa szeretne javítani a magyar gyermekek lehetőségein. Ösztöndíjat fogunk biztosítani évente négy diáknak a Woodside Priory Gimnáziumában. Terveink szerint két diák érkezne Magyarországról és kettő Erdélyből. Az alapítványunk segítséget nyújtana programokkal, könyvekkel és tanárokkal a románoknak és a magyaroknak a kulturális különbözőségük megértéséhez és kapcsolataik javításához.

Amennyiben alapítványunkhoz szeretne hozzájárulni, kérjük, kattintson ide. Az Önök nagylelkű adományaival elérhetjük céljainkat.


Hungarian Catholic Mission Donate Now
Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Privacy Policy Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Site Map Hungarian Catholic Mission NBR Computer Consulting, LLC