Hungarian Catholic Mission

Katasztrófa elhárítás

A viharos esőzések majdnem minden évben áradásokat és földcsuszamlásokat okoznak Magyarországon és Közép-Európában, hajléktalanná téve családok ezreit. A Magyar Katolikus Misszió adományokat gyűjt a legérintettebb családok részére. 2011-ben több ezer dolláros segítséget nyújtottunk a vörös iszap katasztrófa áldozatainak, és minden évben adományokat juttatunk a Tisza és mellékfolyói mentén élő árvízkárosult családoknak, hogy újjáépíthessék tönkrement otthonaikat.

A helyi hivatalokkal és egyházakkal együttműködve biztosítjuk adományaink megfelelő helyre jutását. A befolyt összegek segítik a gazdákat is, hogy megrongálódott berendezéseiket kicseréljék és ezzel tiszta vizet tudjanak biztosítani a rászorulók részére.

Ha támogatni szeretné az alapítványunkat, kérjük, kattintson az Adakozzon most gombra. Az Önök nagylelkű adományaival elérhetjük céljainkat.


Hungarian Catholic Mission Donate Now


Hungarian Catholic Mission Disaster Relief Hungarian Catholic Mission Disaster Relief Hungarian Catholic Mission Disaster Relief Hungarian Catholic Mission Disaster Relief

Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Privacy Policy Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Site Map Hungarian Catholic Mission NBR Computer Consulting, LLC