Hungarian Catholic Mission

Bántalmazott nok Magyarországon

Ma Magyarországon minden negyedik nő válik családon belüli erőszak áldozatává. Az állapotos nők több mint 20 százaléka meghal ilyen bántalmazások következtében. Ez nagyon ijesztő statisztika egy olyan világban, amely reményeink szerint erőszakmentes lesz egyszer.

A Magyar Katolikus Misszió tudja, hogy a családon belül bántalmazott nőknek és gyermekeiknek azonnali segítségre van szüksége Magyarországon. Igyekszünk szorosan együttműködni a katolikus egyházmegyékkel és magyar keresztény segélyszervezetekkel a rászorulók megsegítésében.

Az Önök adományainak segítségével szeretnénk Budapesten évente egy új menhelyet megnyitni a rászorulók részére. Egy-egy ilyen szálláshely vételi ára 60 és 70 ezer dollár között van, plusz a fenntartási költségek. A támogatások segítségével a menhely az alábbi szolgáltatásokat nyújtaná:

  • 30-365 napi ideiglenes sürgősségi menedéket
  • Élelmet és biztonságot az áldozatoknak a benntartózkodásuk ideje alatt
  • Tanácsadást az anyáknak és a gyermekeknek egyaránt
  • Segítséget a munkavállaláshoz, szakképzés biztosítását, hogy a társadalom aktív és hasznos tagjai lehessenek
  • Gyermekek felügyeletét, amíg az anya szakmai képzésen vesz részt, vagy munkahelyet keres
  • Jogi érdekképviseletet, amely támogatást nyújt az erőszak áldozatainak

Meleg szívvel próbálunk segíteni a családon belüli erőszak áldozatává vált anyáknak és gyermekeiknek, hogy talpra tudjanak állni és túljussanak az őket ért traumán. A Magyar Katolikus Misszióhoz már több megkeresés érkezett az adományozással kapcsolatosan. Weboldalunkon ez ma már könnyen megoldható, kérjük, kattintson az Adakozzon most gombra. Az Önök nagylelkű adományaival elérhetjük céljainkat.


Hungarian Catholic Mission Donate Now
Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Privacy Policy Hungarian Catholic Mission Hungarian Catholic Mission Site Map Hungarian Catholic Mission NBR Computer Consulting, LLC